Iguzzini Iluminazzione posa un peu a Sant Cugat, amb la intenció de continuar creixent


Temes relacionats

Iguzzini presenta la seva nova seu santcugatenca ( 6/oct/11)


  • Comparteix:

iGuzzini Illuminazione forma ja part del teixit industrial santcugatenc. Aquest dijous, ha inaugurat la seva nova seu a l'Estat espanyol, que està ubicada al polígon de Can Sant Joan, com un primer pas per al futur creixement de la multinacional. L'empresa es caracteritza per la innovació i qualitat dels seus productes i donarà lloc de feina a 47 persones a la ciutat, un fet que subratlla l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Les instal·lacions, que han suposat una inversió de 25 milions d'euros, estan formades per dues parts, la superior en forma de globus aerostàtic i que acull les oficines, i dues plantes subterrànies on hi ha instal·lada la sala d'exposicions i la cambra fosca. L'edifici s'ha construït tenint en compte criteris d'optimització i eficiència energètica i disposa de 3.500 metres quadrats d'edifici corporatiu a la superfície i 2.000 metres quadrats de zona subterrània.

El president de la branca espanyola de la multinacional, Paolo Guzzini, considera aquesta aposta 'un punt de partida'.

Paolo Guzzini

Nosaltres llegim aquesta inversió com una aposta de futur. Creem la base pel futur creixement.




L'arquitecte responsable del projecte, Josep Mias, ha explicat com han enfocat el disseny de l'edifici.

Josep Mias

Buscàvem la innovació epaial, estructural i tecnològica amb toc d'honestedat.



L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit a la festa inaugural que s'ha allargat fins al vespre d'aquest dijous, on ha destacat la importància que empreses d'aquest tipus s'instal·lin a la ciutat.

Mercè Conesa

Malgrat els temps que vivim, també hi ha empreses que segueixen apostant per la innovació i creació del nostre país.



L'empresa iGuzzini Illuminazione, fundada el 1958 a Itàlia, és líder del sector luminotècnic a tot Europa. Té 14 filials arreu del món, amb presència en una setantena de països. La seva especialitat és la il·luminació d'espais públics i privats, ja siguin monuments o grans comerços. Entre les seves creacions més conegudes destaquen la il·luminació de la Perspectiva Nevsky de Sant Petersburg i els jardins del Victoria & Albert Museum de Londres, així com la Seu Vella de Lleida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.