Els Premis Cecot reconeixen la iniciativa de Green Lab Innovation


  • Comparteix:

L'empresa santcugatenca està ubicada a EsadeCreapolis

L'empresa santcugatenca està ubicada a EsadeCreapolis

Cecot ha distingit l'empresa santcugatenca Green Lab Innovation Services, ubicada a EsadeCreapolis, amb el premi a la Millor Jove Iniciativa Empresarial en el marc dels Reconeixements Cecot 2011. D'aquesta manera, la patronal vallesana premia la iniciativa de la companyia en el sector de la innovació en matèria de sostenibilitat. L'entrega d'aquests guardons, que inclou uns altres 10 premiats, tindrà lloc divendres de la setmana vinent durant la 'Nit de l'Empresari'.

Green Lab Innovation és una jove empresa ubicada a EsadeCreapolis des de 2008 i dedicada a la innovació en matèria de sostenibilitat. Neix d'un despatx d'arquitectura i actualment compta amb sis treballadors, entre ells els tres socis. Amb aquest guardó, Cecot reconeix la companyia santcugatenca com a Millor Jove Iniciativa Empresarial, un premi que està promogut pel Cercle Cecot de Joves Empresaris.

El guardó s'entregarà divendres de la setmana vinent en el marc de la 'Nit de l'Empresari', on la patronal distingirà un total de 10 empreses amb els Reconeixements Cecot 2011.

A més, Cecot premiarà la trajectòria empresarial de la presidenta del Grup Codorniu, Maria del Mar Raventós, dedicada al desenvolupament empresarial i econòmic.

En total, s'han presentat 42 candidatures als Reconeixements Cecot 2011. A més de l'empresa santcugatenca, Cecot també ha distingit empreses com la cerdanyolenca BcnInnova Technological Evolution, l'egarenca Fupar Unimm i l'Hospital Clínic de Barcelona i l'Institut Català d'Oncologia, així com les companyies Lamp, Cirsa Gaming Corporation, Technical Racing Products, l'Associació Catalana d'Empreses de Lleure i la Cultura (Acellec), KH Lloreda i Kern Pharma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.