El Corredor Mediterrani obre avui el cicle de xerrades d'Òmnium i Sant Cugat Empresarial

El cicle tindrà lloc al Trade Center

Economia

Publicat el 19/oct/11 per Adrià Claramunt

El Corredor Mediterrani, l'entorn financer actual, i la realitat i perspectives de les finances públiques són els temes del cicle de conferències que Òmnium Cultural i l'associació Sant Cugat Empresarial obren aquest dimecres al Sant Cugat Trade Center. L'objectiu d'aquestes xerrades, que s'allargaran fins a finals d'any, és potenciar el coneixement de la realitat econòmica.

La presidenta local d'Òmnium Cultural, Maria Rosa Caballé, ha explicat que l'objectiu del cicle és analitzar la situació del país.

Maria Rosa Caballé

Creiem que fa falta un espai de reflexió sobre l'estat actual del país.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Caballé també ha destacat que aquesta primera conferència es farà sabent ja la decisió de Brussel·les sobre el Corredor Mediterrani.

Aquesta conferència anirà a càrrec del degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Joan B. Casas. La segona, sobre l'entorn financer i que tindrà lloc la segona quinzena de novembre, la farà el membre de la Comissió Nacional del Mercat de Valors Oriol Amat. La darrera xerrada, a mitjans de desembre i al voltant de la realitat de les finances públiques, anirà a càrrec del secretari general del departament d'Economia de la Generalitat, Albert Carreras.