Cecot, adherida a la Xarxa d'Assessors Financers


  • Comparteix:

La signatura del conveni ha tingut lloc aquest dilluns

La signatura del conveni ha tingut lloc aquest dilluns

La patronal vallesana Cecot s'ha adherit a la Xarxa d'Assessors Financers, una eina impulsada pel departament d'Empresa i Ocupació per facilitar a les pimes la recerca de finançament. El director general d'Indústria, Joan Sureda, i el secretari general de Cecot, David Garrofé, han signat el conveni de col·laboració aquest dilluns amb l'objectiu que les empreses integrants de l'associació puguin accedir a aquest servei.

La Xarxa d'Assessors Financers és un servei de consultoria financera que en una primera fase ajudarà a les empreses a fer una diagnosi de la seva situació econòmica i financera. D'aquesta manera, després la xarxa definirà quina és al millor manera perquè la pime pugui obtenir finançament.

Aquesta iniciativa s'articula mitjançant la signatura de convenis amb organitzacions empresarials catalanes, amb l'objectiu d'arribar a 1.550 pimes adherides a finals d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.