Mútua i treballadors negocien la suavització de l'ERO, que entrarà en vigor l'1 de novembre


Temes relacionats

Els treballadors dels CAP de la ciutat afectats per l'ERO reduiran la seva jornada entre el 15 i el 20% ( 7/oct/11)

La Generalitat aprova l'ERO de Mútua Terrassa, que afectarà 838 empleats ( 6/oct/11)

CCOO assegura que l'ERO afectarà l'atenció sanitària a Sant Cugat ( 6/oct/11)


  • Comparteix:

Els treballadors decidiran divendres si continuen les negociacions

Els treballadors decidiran divendres si continuen les negociacions

Mútua Terrassa aplicarà l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) de forma progressiva a partir de l'1 de novembre. La gestora dels dos CAP de la ciutat i les delegacions sindicals treballen per a la definició del procés de negociacions per suavitzar l'aplicació de l'expedient.

Aquest divendres, tindrà lloc un referèndum en cadascun dels centres per saber si la plantilla dóna suport a aquestes converses, en què la direcció de Mútua Terrassa està oberta a negociar a canvi de certes concessions del conveni professional. Si hi hagués el vistiplau, es crearia una comissió per buscar l'acord entre les dues parts. Escoltem el delegat de CCOO a Mútua Terrassa, Joan Carles Delgado.



Joan Carles Delgado

Preguntarem als treballadors si volen tornar a negociar o opten per una altra via.




L'expedient inclou la reducció de la jornada laboral a 838 treballadors amb suspensions de màximes del 44%. A la nostra ciutat, l'ERO afectarà 34 dels 132 treballadors del Centre d'Atenció Primaria (CAP) Sant Cugat. Al CAP Valldoreix, l'aprovació d'aquest expedient suposarà la reducció de la jornada laboral de 40 empleats d'un total de 60. Els professionals, sobretot els treballadors d'infermeria, veuran reduïda la seva dedicació entre un 15 i un 20%, segons fonts del sindicat CCOO.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Como es posible,¿ que reduciendo en numero de horas trabajadas y consiguientemente el sueldo de los empleados de Mutua de Terrassa?, esto no influya en la calidad del servicio, ¡que me lo expliquen!. Si trabajan menos horas, aumentaran las listas de espera proporcionadamente al numero de persona que dejan de ser atendidas, ejemplo, si en el CAP de Valdoreix un fisioterapeuta, atiende a cuatro personas por hora, trabajando ocho horas atienden treinta y dos personas por jornada laboral, si trabajan cinco horas atenderan a veite personas, o sea que doce personas no seran atendias QUE ME EXPLIQUEN LA VERDAD, A TODOS NO INTERESA SABERLAS, VEREMOS COMO LAS LISTAS DE ESPERA IRAN AUMENTANDO, Y QUE CONSTE QUE YA EXISTE EL COPAGO, LES RECUERDO QUE PAGAMOS DOS CENTIMOS DE MAS, EN CADA LITRO DE COMBUSTIBLE, ESTOS DOS CENTIMOS DE MAS, SE DESTINAN DICEN, A LA SANIDAD, Y LOS REYES MAGOS ME TRERAN ESTE AÑO UN MUNDO MEJOR.

Francisco Tortosa Martínez. Enviat el 20/oct/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.