EsadeCreapolis aposta per la col·laboració público-privada per tirar endavant projectes locals

El centre empresarial EsadeCreapolis

Economia

Publicat el 21/oct/11 per Jon Sindreu

La col·laboració amb el sector públic és l'aposta d'EsadeCreapolis per tirar endavant projectes d'innovació competitius en l'àmbit municipal. Ho ha explicat el subdirector general d'innovació del centre, Francesc Xavier Lesauvage, durant la segona Jornada d'Innovació i Transferència del coneixement en la gestió del drenatge urbà, que ha tingut lloc aquest dijous a Cornellà de Llobregat.

Segons Lesauvage, els projectes d'innovació de grans dimensions requereixen cada vegada més repartir el cost del desenvolupament entre les empreses privades i les administracions públiques. En el marc d'una conferència titulada 'Coneixement global, solucions locals, innovadores i col·laboratives', el subdirector general d'EsadeCreapolis ha assegurat que aquestes fórmules de col·laboració público-privada permeten obtenir el màxim resultat en un entorn 'de recursos limitats' com el municipal.

La segona Jornada d'Innovació i Transferència del coneixement en la gestió del drenatge urbà, organitzada aquesta setmana per Aigües de Barcelona, té com a objectiu establir i desenvolupar els reptes existents a nivell local pel que fa a l'urbanisme, especialment en relació al medi ambient i la sostenibilitat.