Ricoh signa un contracte de quatre anys amb l'Ajuntament de Màlaga


Temes relacionats

Ricoh, reconeguda com 'una de les millors empreses d'electrònica d'oficina' (31/ago/11)

Ricoh, líder en el sector d'impressores de producció en color (25/ago/11)


  • Comparteix:

Ricoh és una multinacional japonesa que fabrica productes electrònics

Ricoh és una multinacional japonesa que fabrica productes electrònics

La companyia Ricoh, amb seu a Sant Cugat, s'encarregarà del manteniment del parc d'impressió de Màlaga, segons un contracte a què ha arribat amb l'ajuntament d'aquesta localitat andalusa. El contracte, que té una durada de quatre anys, té la intenció d'estalviar al consistori malagueny un 20% de les despeses en còpies de paper gràcies a l'optimització de recursos que implantarà la multinacional japonesa, especialitzada en productes electrònics.

L'oferta presentada per Ricoh inclou la substitució de 80 fotocopiadores, de les 161 existents, i 30 aparells de fax considerats obsolets. L'objectiu de l'Ajuntament de Màlaga és estalviar en aquest tipus de serveis, cosa que la companyia aconseguirà reduint fins al 86% de la despesa elèctrica gràcies a aparells de baix consum energètic.

També habilitarà una xarxa que interconnecti tot el parc d'impressió i permeti que moltes de les dependències prescindeixin de tenir les seves pròpies impressores o faxos. A més, es durà a terme un pla d'optimització de la impressió que redueixi el cost de les còpies en blanc i negre i en color. Es calcula que l'estalvi total serà de 800.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.