Cecot premia l'aposta emprenedora de Green Lab Innovation Services

Economia

Publicat el 21/oct/11 per Anna González

Cecot ha distingit aquest divendres l'empresa santcugatenca Green Lab Innovation Services, ubicada a EsadeCreapolis, amb el premi a la Millor Jove Iniciativa Empresarial en el marc dels Reconeixements Cecot 2011. L'entrega del premi s'ha desenvolupat durant la 'Nit de l'Empresari' que la patronal vallesana celebra anualment. L'acte ha comptat amb una important representació del teixit econòmic català i de diverses autoritats polítiques.

D'aquesta manera, la patronal vallesana premia la iniciativa de la companyia santcugatenca en el sector de la innovació en matèria de sostenibilitat. Green Lab Innovation Services neix d'un despatx d'arquitectura i actualment compta amb sis treballadors, entre ells els tres socis. Una de les sòcies i directora de Comunicació de l'empresa, Olga Rovira, ha destacat la clau del seu èxit.

Olga Rovira

Treballant la sostenibilitat hem desenvolupat models de negoci que ens han portat a rebre aquest reconeixement.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La 'Nit de l'Empresari' de Cecot ha comptat amb una àmplia representació del teixit empresarial i econòmic, així com de diverses autoritats polítiques. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat com a exemple la iniciativa de Green Lab Innovation.

Mercè Conesa

Green Lab troba un sector com les enèrgies renovables, la innovació i són joves. Ens sentim molt satisfets.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La patronal vallesana també ha premiat altres nou empreses de la demarcació, així com la trajectòria professional dedicada al desenvolupament empresarial i econòmic de la presidenta del Grup Codorniu, Maria del Mar Raventós.