Empreses internacionals busquen nous talents a EsadeCreapolis


  • Comparteix:

Una de les trobades a EsadeCreapolis

Una de les trobades a EsadeCreapolis

EsadeCreapolis ha acollit aquest dilluns una trobada per posar en contacte empreses punteres amb els alumnes dels graus i els màsters Bolonya en el marc del 'Talent Career Forum'. Aquesta iniciativa continua aquest dimarts i compta amb empreses internacionalitzades de primer nivell com Samsung, BBVA, Epsilon, Everis i Barclays, entre d'altres.

Reclutar el millor talent és l'objectiu del 'Talent Career Forum'. Per aquest motiu, durant dues jornades els estudiants que actualment estiguin cursant els graus i màsters Bolonya d'Esade tindran l'oportunitat de relacionar-se amb les empreses participants a l'acte. A través d'entrevistes personals i la interacció amb els alumnes, les empreses oferiran als millors perfils programes de pràctiques i llocs de treball.

Algunes de les empreses que participen a la trobada són entitats financeres com BBVA, City Bank of America i Barclays i companyies com Gallina Blanca i Ciuster Development, entre d'altres. Aquestes presentaran els nous projectes i els possibles llocs de treball de cara a l'estiu. Així, també detallaran el perfil que busquen per formar part de la plantilla.

La trobada està emmarcada en el 'Talent Career Forum', acte que organitza anualment Esade i que es repetirà l'últim dimarts de mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.