Sant Cugat, punt de trobada dels emprenedors


  • Comparteix:

700 emprenedors han assistit aquest dimecres a la tercera edició de la Jornada d'Emprenedoria, organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa i que ha tingut lloc al Teatre-Auditori. Una conferència a càrrec de l'economista i consultor de diverses empreses, Emili Duró, sobre la gestió de la il·lusió i l'optimisme ha engegat la proposta. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha participat a l'obertura de la jornada i ha destacat les característiques de la ciutat com un entorn òptim per a la creació d'empresa.

La motivació i el finançament són els eixos sobre els quals ha girat la iniciativa, organitzada per la Cambra de Comerç de Terrassa, que enguany celebra els seus 125 anys d'història.

El president de l'entitat empresarial, Marià Galí, ha detallat els objectius de la jornada. Són declaracions a Cugat.cat.

Marià Galí

Conèixer fonts de finançament i establir relacions empresarials. Això convé per renovar el teixit empresarial.




Després de la conferència d'Emili Duró, els assistents han conegut les experiències de les empreses Munich, Idealista.com i Cooltra Motos. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat les aportacions d'aquesta iniciativa als empresaris i emprenedors.

Mercè Conesa

Els assistents troben formació i orientació en relació al finançament i les oportunitats que poden trobar.



L'activitat s'ha reprès després del dinar amb una taula rodona entorn de les possibilitats de finançament de l'emprenedoria. La jornada ha finalitzat amb una presa de contacte entre els participants, per tal d'establir lligams que puguin donar lloc a futures relacions empresarials. Aquestes són algunes de les apreciacions d'emprenedors participants.

Emprenedors

M'emporto força i gent que vol col·laborar amb mi. / M'ha servit per trobar possibles col·laboradors. / No he trobat socis inversionistes.







L'activitat s'ha desenvolupat, durant tot el dia de dimecres, a les instal·lacions del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.