Sensibilitzar sobre els riscos del tabac, lluita comuna de l'Ajuntament i Boehringer


  • Comparteix:

Durant la signatura del conveni / Font: Localpress

Durant la signatura del conveni / Font: Localpress

L'Ajuntament i Boehringer Ingelheim renoven un conveni de col·laboració sota el lema 'Amb els infants, tallo amb el fum'. Una campanya que ja fa tres anys que es fa i que té com a objectiu sensibilitzar la població sobre els riscos que té el tabaquisme. Enguany, l'acord destaca especialment la necessitat d'evitar el tabac davant dels infants i de les dones embarassades.

La campanya 'A l'esport, jo tallo amb el fum', iniciada el 2008, s'hi ha afegit el lema actual, que pretén conscienciar els fumadors dels riscos que corren els nens i les nenes davant del tabac. Segons ha destacat l'alcaldessa, Mercè Conesa, és important centrar la campanya en els més petits i també en els joves, perquè aquests no copiïn conductes dels adults i evitar que s'iniciïn en l'hàbit de fumar.

El director general de Boeringher Ingelheim, Manuel García Garrido, ha recordat que la causa principal de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC) és el tabac. En aquest aspecte, l'empresa farmacèutica ha destacat que la seva activitat investigadora se centra en l'aparell respiratori.

Manuel García Garrido

Col·laborar amb l'Ajuntament és també la nostra obligació per ser ciutadans de Sant Cugat. I fer-ho per evitar el tabac és molt apropiat per a la nostra empresa.



L'any 2008, l'Ajuntament, amb el patrocini de la multinacional, va iniciar una campanya per reforçar el programa municipal d'educació per a la salut i conscienciar la ciutadania dels riscos que implica fumar. En una primera etapa, l'Ajuntament va buscar la desaparició del fum del tabac a les instal·lacions esportives municipals. També s'ha fet diverses accions de sensibilització, destacant la jornada de conscienciació que es va fer el Dia Mundial Sense Tabac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.