El SOM ofereix cursos d'idiomes, d'informàtica i de gestió de magatzem per als aturats


Temes relacionats

Un nou curs per empresaris per millorar la seva pàgina web (25/oct/11)

El SOM organitza dos seminaris amb el màrqueting com a protagonista (26/set/11)

El SOM ofereix tres cursos de formació ocupacional per a aturats (31/ago/11)


  • Comparteix:

La major part dels seminaris tindran lloc a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

La major part dels seminaris tindran lloc a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) organitza nous seminaris per a persones aturades a partir de la tercera setmana de desembre i fins el maig. L'oferta formativa inclou cursos d'idiomes, d'informàtica i de gestió de magatzem, que tindran lloc a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i a la Casa Aymat. Les inscripcions ja estan obertes.

Un curs d'anglès adreçat a l'atenció al públic és la primera de les noves ofertes formatives del SOM, i tindrà lloc a l'Escola de Música a partir del segon dilluns de desembre i fins al març. El dimarts de la mateixa setmana comença un seminari d'informàtica de gestió que inclou l'aprenentatge de bases de dades, fulls de càlcul i eines de gestió de personal. Té lloc a la casa Aymat i s'allarga fins l'abril. A més, el SOM també ofereix formació específica de gestió de magatzem, que inclou eines informàtiques, tècniques de seguretat i higiene i una sèrie de classes pràctiques per a l'obtenció del carnet d'operador de carretons. Serà a l'Escola de Música a partir del segon dimecres de desembre i tindrà una durada de tres mesos. Tots aquests cursos són al matí, de dos quarts de deu a dos quarts de dues.

Durant el gener hi haurà més oferta formativa. Un altre seminari d'atenció al públic, aquesta vegada en llengua alemanya, començarà a l'Escola de Música, en el mateix horari de matí, el segon dimecres de mes i durarà dos mesos. Finalment, el tercer dilluns de gener i fins el maig es tornarà a oferir el mateix curs d'informàtica de gestió del desembre però aquesta vegada en horari de tarda, de quatre a vuit a la Casa Aymat.

La tècnica del SOM Mònica Prats ha explicat a Cugat.cat quins són els objectius d'aquest tipus de cursos.

Mònica Prats

Els cursos sempre han funcionat molt bé. El seu objectiu principal és millorar l'ocupabilitat de les persones que estan en situació d'atur per facilitar-los l'accés al mercat laboral.




Les inscripcions ja estan obertes i poden fer-se a l'ajuntament de manera presencial, al telèfon 93.565.70.00 o a través de l'adreça electrònica cursosocupacio@santcugat.cat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.