Indo liquida la seva filial Eurooptica sense afectació a la ciutat


  • Comparteix:

Indo liquida la filial Eurooptica

Indo liquida la filial Eurooptica

El jutjat mercantil número 6 de Barcelona ha autoritzat la liquidació de la cadena d'òptiques Eurooptica, filial de l'empresa santcugatenca Indo que actualment es troba en concurs de creditors. La dissolució d'Eurooptica no afectarà els treballadors de les oficines centrals de Sant Cugat.

El gener passat, Indo va presentar una sol·licitud d'extinció d'Eurooptica i de la cadena Novolent davant dels jutjats, que ha acabat amb la liquidació de la primera. La dissolució de les dues filials, en concurs des de fa un any, ha comportat la venda d'alguns dels seus establiments a d'altres grups del sector o el tancament d'altres. En total, unes 27 botigues d'Eurooptica i Novolent repartides pel territori català han canviat de mans o s'han dissolt des de l'inici del concurs de creditors l'octubre de 2010.

Eurooptica i Novolent ja eren deficitàries quan Indo les va adquirir el 2009, una situació que ha anat empitjorant fins arribar a la situació actual. De fet, la mateixa multinacional va adquirir les dues filials per raons comptables i des d'aleshores les mantenia com actius per a la seva venda.

Aquesta liquidació s'emmarca dins el procés de transformació d'Indo, que pretén passar d'empresa industrial a comercial.

Segons la resolució del Jutjat Mercantil número 6 de Barcelona, la cadena d'òptiques Eurooptica, filial d'Indo, ha estat declarada dissolta i se n'ha ordenat el cessament en l'exercici del seu càrrec de les seves administracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.