Una conferència uneix la gestió del món musical amb l'empresarial

Salva López en una presentació anterior

Economia

Publicat el 3/nov/11 per Judith Cañamares

El professor de màrqueting d'Esade Salva López presenta aquest dijous a l'escola de negocis el seu llibre 'Rockvolución Empresarial'. La publicació uneix el món musical amb l'empresarial aportant tècniques i estratègies que fan servir molts grups de música aplicades a la manera de fer de les empreses. L'acte també comptarà amb l'actuació de la banda de Salva López, Telémaco Dormía.

'Rockvolución Empresarial' és el nou llibre del professor de màrqueting d'Esade Salva López. López ha destacat que el món empresarial i el musical s'han ignorat mútuament, però alhora els músics tenen molt d'empresaris 'encara que no en siguin conscients'.

En aquest llibre, Salva López ha unit les seves obligacions, el màrqueting, amb una de les seves passions, la música. La idea principal del llibre és portar una nova mentalitat al món de l'empresa que és el món de la música. Així ho ha explicat en una entrevista a Cugat.cat.

Salva López

El que plantejo a 'Rockvolución empresarial' és que el món de la música és una font de coneixement pel 'managment' però inexplorada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




López també ha destacat que la crisi que patim avui dia és 'triple': de valors, de recursos i econòmica. En aquest sentit, afirma que cal que el món canviï, que s'ha de reinventar i la música podria ser una de les fonts inspiradores.

A més, ha afirmat que la música aporta bones idees i 'maneres diferents de resoldre problemes'. La presentació del llibre també servirà per donar a conèixer a Sant Cugat la banda del mateix Salva López, Telémaco Dormía.