El sector de les TIC es reuneix a Sant Cugat de la mà de Aseitec


  • Comparteix:

Edició anterior dels guardons, també celebrada a Sant Cugat

Edició anterior dels guardons, també celebrada a Sant Cugat

L'Associació d'Empreses d'Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya (Aseitec) reunirà a Sant Cugat més d'un centenar d'empresaris del sector. L'acte està previst el tercer dijous de novembre sota el paraigua de la 'Nit de les TIC', durant la qual es premiaran quatre empreses amb més de 25 anys de trajectòria dins el sector. La celebració tindrà lloc al restaurant Can Ametller i comptarà amb la ponència de l'assessora en vendes de Cecot Mònica Mendoza.

Durant la 'Nit de les TIC', Aseitec premiarà les empreses Seys, Gippsa Informática, Ofitronic i Informàtica Industrial IN2. Totes elles estan dedicades al sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) des de fa més de 25 anys.

L'entrega de guardons, que se celebren per segon any, tindrà lloc a Sant Cugat el tercer dijous de novembre. L'acte comptarà amb la participació de més d'un centenar d'empresaris i del president de Cecot, Antoni Abad. A més, l'assessora en vendes de la patronal vallesana Mònica Mendoza oferirà una xerrada sobre tècniques per concertar visites comercials amb èxit i de tancament de vendes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.