Grifols busca ampliar el seu capital en tres milions d'euros


Temes relacionats

Grifols invertirà 700 milions d'euros fins al 2015 (18/oct/11)

Grifols potencia al Japó la divisió de diagnòstic gràcies a un acord amb Kainos (26/set/11)

Grifols incrementa la seva facturació un 30% durant el primer semestre de l'any (24/ago/11)

Inaugurada oficialment la seu de Grifols a la ciutat (16/jun/11)


  • Comparteix:

Grifols té la seva seu a Sant Cugat

Grifols té la seva seu a Sant Cugat

L'empresa sanitària Grifols, ubicada a Sant Cugat, busca ampliar el seu capital social en gairebé tres milions d'euros. Per això, la companyia ha convocat el primer divendres de desembre una junta extraordinària per aprovar el repartiment de gairebé 30 milions de noves accions entre els actuals accionistes. L'ampliació d'aquest capital permetrà a Grifols tenir major liquiditat amb l'objectiu de potenciar la seva negociació als mercats, segons ha informat la companyia.

D'aquesta manera, Grifols manté el seu compromís de retribució a l'accionista alhora que es dota de més liquiditat amb les accions sense dret a vot. Aquesta ampliació de capital, de 2'96 milions d'euros, permet també compensar els accionistes, ja que no es repartiran dividends. Tot i així, haurà de ser la junta d'accionistes, que per primera vegada es convoca a Sant Cugat, qui doni el vistiplau a la mesura.

D'altra banda, l'empresa santcugatenca ha estat reconeguda amb el premi IEF a l'Excel·lència Financera en Comunicació per la seva tasca en la informació corporativa. L'entrega d'aquests guardons ha tingut lloc aquesta setmana en la 4a edició dels premis IEF atorgats per l'Institut d'Estudis Financers (IEF). IEF també ha destacat 'la seva estratègia comunicativa sobre els seus plans de creixement i expansió internacional' com a tret distintiu. En edicions anteriors, els guardonats havien distingit Unnim i Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.