Pujol demana resoldre el dèficit fiscal i en infraestructures durant la inauguració de 'Santcugatribuna'


  • Comparteix:

Pujol acompanyat de Lluís Recoder i Jordi Joly.

Pujol acompanyat de Lluís Recoder i Jordi Joly.

El president de la Generalitat creu que el dèficit fiscal i en infraestructures que pateix Catalunya actuen com aturador del desenvolupament econòmic del país. Jordi Pujol, que ha estat el primer convidat del fòrum empresarial de 'Santcugatribuna', ha assegurat que la construcció del Quart Cinturó, el Túnel d'Horta i el TGV seran del tot imprescindibles per la bona marxa de les empreses implantades al Vallès. 783

Jordi Pujol creu que Catalunya es pot convertir en la 'Califòrnia d'Europa' sempre i quan resolgui el dèficit fiscal que atura i obstrueix el desenvolupament de l'economia catalana. El president de la Generalitat creu que és una assignatura pendent que cal resoldre de manera immediata i urgent. A més, també ha acusat la manca d'infrestructures com el factor clau que fa perdre pistonada als empresaris de la comarca i del conjunt de Catalunya:

Jordi Pujol

Pel futur del Vallés caldrà fer el quart cinturó i el Túnel d'Horta. Hi haurà oposció, i moltes plataformes, però és necessari que es faci


D'altra banda, l'alcalde Lluís Recoder ha subratllat l'èxit de la primera sessió de Sant Cugat Tribuna, que no ha pogut encabir tots els empresaris que volien participar-hi. Recoder ha assegurat que aquest fòrum s'ha de convertir en una eina per potenciar el desenvolupament i la implicació de les empreses afincades a la ciutat.

Lluís Recoder

L'objectiu és que les empreses es facin a la ciutat, i que es relacionin entre elles. I pel resultat de la primera sessió, crec que Sant Cugat Tribuna portarà molts fruits.


Recoder ha anunciat que la intenció de l'Ajuntament és que el futur president de la Generalitat pugui ser el convidat a la propera sessió d'aquesta trobada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.