Conesa aposta per la cerca d'operadors que tirin endavant la modernització del mercat de Pere San


  • Comparteix:

El consistori es planteja una modernització funcional

El consistori es planteja una modernització funcional

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha obert la porta a la cerca d'un operador que ajudi a modernitzar el mercat de Pere San. El procés de reconversió de l'equipament, segons Conesa, passa per millorar la funcionalitat del mercat abans d'introduir millores estructurals a l'edifici.

Una possible aposta, segons Conesa, podria passar per obrir l'edifici a la instal·lació d'un local de restauració que doni un impuls econòmic al mercat.

Mercè Conesa

Caldrà trobar aquells operadors que puguin convertir aquest mercat en una aposta novedosa, diferent i per tant, atractiva.


L'alcaldessa ha afirmat que treballarà amb els comerciants el full de ruta a seguir per aconseguir la modernització del mercat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Benvingudes totes les novetats, pero la funció principal del mercat és donar servei als veïns i tots aquells que en siguin clients. Per aquesta via contribueix a la cohesió d'un barri menystingut per l'administració, amb mancances i amb una població que va envellint, substituïda progressivament per joves que cerquen un tipus de vida més relaxat i menys glamurós que el que té al cap la sra. alcaldessa

Antoni Canals Coll. Enviat el 8/nov/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.