Cecot aposta per fomentar l'emprenedoria des de la primària


  • Comparteix:

Cecot veu amb bons ulls la proposta de Rigau

Cecot veu amb bons ulls la proposta de Rigau

La patronal vallesana Cecot considera positiva la proposta de la consellera d'Educació, Irene Rigau, d'apostar pel foment de la cultura emprenedora entre els alumnes des de petits. El projecte que ha anunciat el departament d'Educació tindria previst l'ensenyament de conceptes bàsics d'economia a primària

Cecot ha subratllat que aquesta proposta és una reclamació històrica de l'entitat per introduir valors d'emprenedoria, que ajudessin a arribar a una societat preparada per assumir riscos i reptes, amb una mentalitat oberta a projectes que facilitessin l'assoliment d'un teixit empresarial productiu.

El departament d'Emprenedoria i Creixement Empresarial de la patronal es mostra a favor que els joves puguin plantejar-se el seu futur professional de diferents maneres ja sigui cercant treball, creant la seva pròpia empresa o autoocupant-se mitjançant el desenvolupament d'una activitat professional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.