Pimec Vallès Occidental demana al nou govern una legislació laboral més flexible


  • Comparteix:

Moment de la reunió dels empresaris

Moment de la reunió dels empresaris

La secció del Vallès Occidental de Pimec ha reunit empresaris de la comarca per discutir les reformes laborals necessàries en el context econòmic actual. Pimec ha demanat la posada en marxa de reformes estructurals urgents per flexibilitzar el mercat de treball.

Pimec Vallès Occidental ha organitzat una trobada a Barberà del Vallès per parlar sobre la reforma laboral amb empresaris de la comarca. En aquesta reunió, el director del departament jurídic-laboral de Pimec, Vicenç González, ha presentat els últims canvis d'aquesta reforma. Així, González ha remarcat que 'cal avançar en matèria de flexibilitat, inclosa la salarial', i ha fet una bona valoració sobre la inclusió i regulació de la desvinculació salarial a l'estatut dels treballadors.

De la seva banda, el president de Pimec Vallès Occidental, Martí Puig, ha destacat que la situació econòmica actual està estancada i que se segueix destruint ocupació. A més, ha afirmat que les conseqüències fan pensar que l'estructura del mercat laboral no té les condicions adaptades a aquest nou escenari econòmic.

Una de les conclusions a les quals han arribat a la reunió és que el principal problema dels empresaris és la manca de liquiditat i de crèdit per part de les entitats bancàries. També han subratllat que una reforma laboral profunda seria clau, juntament amb l'obertura del crèdit, per tornar a reactivar el teixit productiu de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.