Vertical Farming, menció d'honor als premis 'Iniciativa BMW'


  • Comparteix:

El projecte Vertical Farm representa les 'ciutats fèrtils' com a canvi pel futur

El projecte Vertical Farm representa les 'ciutats fèrtils' com a canvi pel futur

L'empresa Vertical Farming, amb seu a EsadeCreapolis, ha estat guardonada amb una menció d'honor en la 7a edició dels premis 'Iniciativa BMW', que ha tingut lloc aquest dijous a la facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). El canvi de paradigma de 'ciutat verda' a 'ciutat fèrtil' que proposa l'empresa s'ha imposat als projectes finalistes, les de Bit Carrier i Prefabricats M. Planas S.A, en la votació popular que ha tingut lloc a través de la xarxa.

Enguany, la 7a edició del concurs ha premiat el projecte de les 'superpomes' del districte de Gràcia de Barcelona, que proposa una millora de la funcionalitat i la qualitat urbana de l'espai públic d'aquest districte de la ciutat comtal.

A més dels guanyadors, la iniciativa ha reconegut amb una menció d'honor a un dels tres finalistes que s'escull a través de votació popular. És el cas de l'empresa amb seu a Sant Cugat, Vertical Farming, que ha convençut el públic d'enguany gràcies al seu model de canvi de producció d'aliments.

Vertical Farming és un projecte empresarial, amb una aposta tecnològica i ideològica, que defensa un model de producció d'aliments local i sostenible, i que proposa un canvi de paradigma de 'ciutat verda' a 'ciutat fèrtil'.

Els Premis Iniciativa BMW donen suport a projectes i iniciatives innovadores que contribueixin a un nou estil de vida més sostenible en la societat catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.