Esade es consolida com una de les 10 millors escoles de negocis del món


  • Comparteix:

'BusinessWeek' posiciona Esade entre les deu millors escoles de negocis del món

'BusinessWeek' posiciona Esade entre les deu millors escoles de negocis del món

L'escola de negocis Esade, amb campus a la ciutat, és un dels cinc millors centres del món en programes oberts. El rànquing bianual de la publicació 'BussinessWeek' situa també Esade a la setena posició en programes personalitzats. En el conjunt de categories analitzades pel rànquing, el centre de negocis ubica per primera vegada tots els seus programes entre les deu primeres posicions.

Esade ha millorat el seu posicionament global com una de les millors escoles de negocis a àmbit mundial. Així, Esade ha escalat posicions, de l'onzena a la cinquena, en els programes oberts, superant universitats com Wharton, Stanford i Duke. A més, s'ha mantingut entre els deu primers llocs en els programes personalitzats, a la setena posició mundial i a la cinquena a Europa.

L'escola de negocis també s'ha situat entre els 25 millors centres del món que imparteixen màsters en administració i negocis (MBA), concretament a la 19a posició, mentre que a àmbit europeu se situa com el quart millor d'Europa.

En un comunicat, el director d'Executive Education d'Esade, Jaume Hugas, ha destacat l'enfocament personalitzat dels seus programes, tant per a empreses com a directius. També ha afegit que són pioners en la formació en lideratge des d'una perspectiva de '360 graus'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.