Oriol Amat: 'Aquelles empreses que en els anys bons van ser prudents ara els va bé'


  • Comparteix:

Oriol amat ha parlat sobre l'economia catalana / Font: elter.net

Oriol amat ha parlat sobre l'economia catalana / Font: elter.net

Les empreses que van ser prudents en els anys de prosperitat econòmica ara estan capitalitzades. Ho ha dit el catedràtic d'economia finacera i comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) Oriol Amat en el marc d'una conferència sobre perspectives de l'economia catalana i de l'empresa que ha tingut lloc aquest dilluns al Sant Cugat Trade Center. Amat ha subratllat que s'ha de ser optimista i veure 'l'ampolla mig plena'.

Oriol Amat ha afegit que les empreses que estan en una bona situació són aquelles que aposten per mirar el futur amb optimisme i que aprofiten aquest moment per fer adquisicions de béns que ara són més econòmics.

Amat, que també és membre del Consell Nacional del Mercat de Valors ha explicat quines companyies tenen un bon moment econòmic.

Oriol Amat

Hi ha empreses que estan capitalitzades són aquelles que van ser prudents en els anys bons.




Aquesta conferència s'emmarca dins el cicle 'Economia i Empresa' organitzat per Sant Cugat Empresarial i Òmnium Cultural per impulsar un fòrum de debat sobre temes econòmics. La xerrada ha comptat amb la presència d'una quarantena d'oients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.