L'empresa de préstec de cotxes Avancar destinarà més vehicles a Sant Cugat


  • Comparteix:

Avancar Carsharing és una empresa de préstec de vehicles

Avancar Carsharing és una empresa de préstec de vehicles

L'empresa de préstec de vehicles Avancar Carsharing incorporarà més vehicles a Sant Cugat. La decisió s'ha pres després que l'empresa hagi decidit cancel·lar el servei, a finals de mes, a les ciutats de Sabadell i Granollers. Els vehicles sobrants d'aquestes localitats s'incorporaran al nostre municipi i a Barcelona.

Avancar Carsharing ha decidit anul·lar a partir de desembre el servei de cotxes compartits que ofereix a les ciutats de Sabadell i Granollers a causa del fort descens de clients. L'entitat s'adreça especialment als treballadors d'empreses perquè puguin disposar a l'instant d'un vehicle per desplaçar-se ràpidament.

El director d'Avancar Carsharing, Josep Sala, ha explicat que la prioritat de l'empresa és destinar els recursos a les poblacions amb més demanda. Barcelona és l'altra ciutat on es destinaran els vehicles que fins al desembre circulen per Sabadell i Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.