Ancor Retail redissenya un centre comercial de Saragossa


  • Comparteix:

El centre comercial està ubicat a Saragossa / Font: Plaza Imperial

El centre comercial està ubicat a Saragossa / Font: Plaza Imperial

L'empresa de creació de marques Ancor Retail, amb seu a Sant Cugat, ha desenvolupat un projecte per redissenyar els serveis del centre comercial Plaza Imperial de Saragossa. La iniciativa pretén reinventar la forma d'entendre la visita a un espai d'aquest tipus, potenciant les sensacions emocionals i sensorials dels clients.

El projecte ha treballat amb dos objectius. El primer, canviar la identitat visual del centre comercial, per fer-la més viva i colorida. El segon ha consistit en implantar 40 nous espais amb l'objectiu de convertir el Plaza Imperial en un lloc més còmode, agradable i divertit. Per aconseguir-ho, Ancor Retail ha implantat passadissos on poder llegir poesia i observar els planetes, sales de lactància per a les mares i un espai per poder-se connectar a Internet, entre d'altres.

Ancor Retail, que ha treballat amb Cugat.cat, és una empresa que ofereix serveis de branding i costume services a altres entitats dedicades a vendre productes i serveis al consumidor final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.