La Diputació avançarà una subvenció de 100.000 euros per remodelar els polígons del CIT


  • Comparteix:

Els municipis del Consorci de la B-30 són integrants del CIT

Els municipis del Consorci de la B-30 són integrants del CIT

La Diputació de Barcelona avançarà una subvenció de 100.000 euros al Consorci de la B-30, del qual forma part Sant Cugat, per contribuir a millorar els serveis dels polígons industrials del Catalonia Innovation Triangle (CIT). La dotació forma part d'una aportació major de 7'5 milions d'euros per a tota la demarcació i es farà efectiva en les properes setmanes dins el marc del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

El Consorci de la B-30, integrat pels Ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, és l'entitat gestora d'aquest projecte d'ampliació dels serveis dels polígons d'activitat econòmica (PAE) pertanyents al CIT. La iniciativa té un cost superior als 425.000 euros, dels quals més de 100.000 seran avançats per la Diputació de Barcelona en les properes setmanes.

Aquest avançament és el resultat de l'acord a què ha arribat la Diputació amb la Generalitat per tal d'avançar part de les subvencions incloses dins l'anomenat Eix 1 del programa operatiu del FEDER, un dels instruments financers de la Unió Europea destinat a reduir les disparitats entre els nivells de desenvolupament de les diferents regions europees. El resultat ha estat un avançament de 7'5 milions d'euros a projectes de tota la demarcació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.