Intercanvi de coneixements entre Sant Cugat Empresarial i la UPC de Terrassa


  • Comparteix:

La UPC acull més de 37 grups de recerca. 
Font: UPC

La UPC acull més de 37 grups de recerca. Font: UPC

20 empreses de l'associació Sant Cugat Empresarial visiten aquest dijous el Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de Terrassa. L'objectiu d'aquesta visita és conèixer de primera mà alguns del grups de recerca punters en l'àmbit nacional i internacional que desenvolupen la seva tasca a les instal·lacions egarenques. Aquesta és la segona trobada entre Sant Cugat Empresarial i els grups de recerca de la UPC, que consoliden una iniciativa començada el curs passat.

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, encapçalarà la delegació del 'lobby' local que aquest dijous visitarà les instal·lacions de la UPC a la cocapital vallesana.

La visita posarà en contacte l'agrupació empresarial amb els principals grups de recerca que duen a terme la seva activitat en les àrees farmacèutica, industrial, robòtica o energies renovables entre d'altres.

Aquesta trobada, la segona que té lloc entre el grup empresarial i la universitat egarenca, respon a una de les motivacions principals de Sant Cugat Empresarial, que 'promou i coordina l'intercanvi d'informació i coneixement', com un valor clau per afavorir una bona activitat empresarial.

Més de 400 investigadors treballen diàriament a les instal·lacions de la UPC de Terrassa, fet que situa el campus universitari com un dels capdavanters del país en matèria d'investigació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.