La Cambra presenta el seu programa d'internacionalització per al 2012


Temes relacionats

La Cambra de Terrassa aposta per la internacionalització de les empreses (25/nov/11)


  • Comparteix:

Jordània serà un dels països que la Cambra visitarà /Font: Pasaporte.blog

Jordània serà un dels països que la Cambra visitarà /Font: Pasaporte.blog

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, amb seu a Sant Cugat, posa en marxa un programa d'internacionalització per al 2012, amb l'objectiu d'arribar a un total de 23 mercats de tot el món i potenciar el servei individual a les empreses per accedir a nous mercats. El programa forma part del Pla d'Acció Internacional de les Cambres de Comerç de Catalunya i pretén donar una resposta efectiva a les necessitats d'internacionalització de les empreses.

Amb aquest projecte, l'organisme té la voluntat de gestionar missions comercials a mida de les necessitats de les empreses aprofitant la xarxa de contactes directes de què disposa en mercats internacionals i aprofitant la seva experiència en aquest àmbit. El programa té previst vuit missions comercials, que començaran al febrer i assoliran 23 mercats de l'Àsia, Europa Oriental, Orient Mitjà, Àfrica i l'Amèrica del Sud.

Els destins, que ha estat escollits acuradament i presenten nombroses oportunitats de negoci per als empresaris catalans, incorpora mercats on la Cambra no ha viatjat encara com Jordània, Iran, Bielorússia i Rwanda, entre d'altres.

L'ens cameral ofereix, amb aquest projecte, un servei individualitzat a través del qual atendrà a qualsevol empresa que tingui interès a establir relacions comercials amb qualsevol mercat del món i en facilitar l'entrada als nous mercats. A més, també inclou una oferta de serveis jurídics per a la internacionalització.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.