L'Ajuntament demana flexibilitat per oferir cursos de formació ocupacional


  • Comparteix:

Els cursos busquen donar sortides als aturats

Els cursos busquen donar sortides als aturats

L'Ajuntament ha demanat al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) la flexibilització dels requisits per accedir a alguns dels cursos de formació ocupacionals oferts per aquest any a Sant Cugat. Com a alternativa, el consistori proposa que, si no s'omplen totes les places, es pugui obrir la convocatòria a la resta de candidats malgrat que no compleixin amb exactitud els requisits.

Per exemple, cursos com el de gestor de magatzem té 121 persones interessades, de les quals només nou compleixen amb la titulació requerida, o el d'aplicacions informàtiques de gestió' té 156 persones interessades de les quals 25 poden demostrar la titulació i l'experiència requerida.

El Servei d'Ocupació Municipal ha mantingut diverses reunions a la Casa de Cultura amb les persones afectades per explicar-los la situació actual.

En paral·lel, el consistori demana obrir també un diàleg amb el SOC sobre les línies de col·laboració amb les entitats locals i la gestió i seguiment de les polítiques de foment de l'ocupació de les dues administracions.

L'Ajuntament ha expressat aquesta situació a altres ajuntaments de la comarca i ho ha notificat al Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (COPEVO).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.