La farmacèutica Ferrer nomena Antoni Villaró nou director general


  • Comparteix:

Antoni Villaro / Font: Europa Press

Antoni Villaro / Font: Europa Press

El grup farmacèutic Ferrer, amb seu a Sant Cugat, ha nomenat Antoni Villaró nou director general operatiu a totes les seves companyies. El fins ara president d'Otsuka Europa reportarà a partir d'ara directament al conseller director general, Jordi Ramentol, responsabilitzant-se de les àrees de Negoci, Innovació, Operacions i Recursos Humans.

Villaró és llicenciat en Farmàcia i postgrau en Administració d'Empreses per IESE. A més d'haver estat l'únic membre no japonès del Consell d'Administració d'Otsuka al Japó, la seva trajectòria professional també l'ha fet passar per àrees terapèutiques tan diverses com Sistema Nerviós Central, Oncologia, Cardiovascular i Diabetis, entre d'altres.

La companyia Ferrer, que compta amb una planta a la nostra ciutat i altres seus de l'empresa, té presència a més de 90 països i poseix 26 filials internacionals desenvolupant activitat als sectors de la farmàcia, la salut, la química i l'alimentació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.