Veritas preveu arribar als 20 milions d'euros en vendes aquest 2011


  • Comparteix:

Local de Veritas a la ciutat / Font: Google Maps

Local de Veritas a la ciutat / Font: Google Maps

La companyia d'alimentació ecològica Veritas, amb establiment a Sant Cugat, preveu tancar l'exercici 2011 amb un volum de vendes de 20 milions d'euros. De confirmar-se aquesta xifra, suposaria un augment del 14'2% respecte l'any 2010. En paral·lel, l'empresa té previst posar en marxa tres noves botigues a principis de 2012 que suposaran la creació d'una trentena de llocs de treball.

Veritas, que va aterrar a la ciutat el 2004, compta amb una xarxa de 23 establiments repartits entre Catalunya, Andorra i les Illes Balears. Al 2010, la cadena va facturar 17'5 milions d'euros i la previsió d'enguany situa el seu volum de vendes entorn els 20 milions d'euros.

A banda, la companyia té en marxa un procés d'expansió i a principis d'any vinent té previst obrir tres nous establiments a Catalunya i Andorra. En un futur, aquest creixement també passa per obrir botiga a Madrid i ampliar la seva presència a les Illes Balears.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.