Experts del sector tecnològic destaquen l'ús de noves tecnologies per innovar a EsadeCreapolis

La trobada ha tingut lloc al centre d'innovació d'EsadeCreapolis

Economia

Publicat el 16/des/11 per Judit Fáfila

Experts en el sector tecnològic han destacat els beneficis de l'ús de noves tecnologies a la trobada 'Visualitzar per innovar', que ha tingut lloc aquest divendres a EsadeCreapolis. La trobada ha posat de manifest el canvi en els hàbits de consum i les preferències dels consumidors i ha comptat amb la presència d'experts d'empreses com AIS, CABSA, DLM i Bestiario.

Amb les ponències d'experts d'empreses com AIS, CABSA, DLM i Bestiario a 'Visualitzar per innovar' s'han tractat temes com la importància dels compradors i els seus hàbits de compra i la ubicació de la competència per definir estratègies i accions eficaces. A més, també s'han emfatitzat eines com el geomàrqueting i la segmentació de les famílies en diverses tipologies segons les seves característiques sociodemogràfiques i econòmiques.

La trobada, que ha tingut lloc aquest divendres a EsadeCreapolis, ha servit com a punt de trobada d'experts en noves tecnologies per mostrar a les empreses quines són les eines més eficaces per a la innovació.