Standard & Poors rebaixa la nota de Banc Sabadell


  • Comparteix:

Standar & Poors retalla la nota del Banc Sabadell fins el 'BBB'

Standar & Poors retalla la nota del Banc Sabadell fins el 'BBB'

L'agència financera Standard & Poors ha rebaixat la nota a 10 entitats financeres de l'Estat espanyol. Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat és un dels bancs que s'ha vist més perjudicats. El motiu d'aquest retall és la revisió generalitzada en l'aplicació dels nous criteris i la nova metodologia en la elaboració de qualificacions de la banca.

Standard & Poors ha decidit retallar l'avaluació del Banc Sabadell en dos punts; baixant aixi de l'A- (notable baix) al BBB (aprovat). Això suposa un avís a l'entitat, que podria veure retallat la seva nota, un altre cop, en el pròxim mes. En àmbit global, l'agència ha rebaixat la nota de l'Estat espanyol fins a l'AA-, un excel·lent baix.

D'altra banda, el Banc Sabadell espera fer rendible la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM) en només un any. Així ho ha expressat el seu president, Josep Oliu, al programa 'Els matins' de TV3. Oliu ha avisat que 'l'any que ve serà un any de molta feina i de transició' i que al 2013 es podrà veure amb més claredat els beneficis.

Banc Sabadell ha adquirit, recentment, la CAM, entitat que va ser intervinguda el juliol passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.