La T-10 s'apuja un 12% i valdrà 18,40 euros


Temes relacionats

Recoder desmenteix que la T10 s'incrementi un 10%, però no descarta augments (24/nov/11)


  • Comparteix:

Viatja en FGc sortirà més car

Viatja en FGc sortirà més car

La T-10 de dues zones, la que utilitzen els santcugatencs per desplaçar-se a Barcelona, s'encarirà dos euros, dels 16'40 actuals fins els 18'40, a partir de l'any vinent. Tot i un increment generalitzat de tarifes, l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) premiarà els usuaris de la T-Mes i de la T-Trimestre, que tindran un descompte afegit del 50% per a aturats

El bitllet senzill de dues zones també s'encarirà i costarà 2'70 euros, 55 cèntims més que enguany. Pel que fa a la T-50/30 de dues zones, la tarifa augmentarà el seu preu fins els 73,50 euros.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha justificat l'encariment en la reducció significativa de l'aportació de l'Estat. En aquest sentit, Recoder ha remarcat que hi haurà 'uns increments de preu en favor dels abonaments'. En aquest sentit, la revisió de tarifes que ha aprovat aquest dilluns l'ATM bonificarà els usuaris més habituals del sistema. Pel que fa a la zona 1, s'han abaixat les tarifes de la T-Trimestre, de 140 a 135 euros, i de la T-Mes, de 51 a 50 euros. L'ATM també promourà una tarifa especial per a les persones en situació d'atur, que podran adquirir la T-Trimestre amb un descompte mínim del 50%, sempre que compleixin determinats requisits d'ingressos.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.