Els Túnels de Vallvidrera i la C16 s'encareixen un 5%


  • Comparteix:

Transitar pels Túnels de Vallvidrera serà més car l'any vinent

Transitar pels Túnels de Vallvidrera serà més car l'any vinent

Els peatges dels Túnels de Vallvidrera i de la C16 entre Sant Cugat i Terrassa augmentaran tarifes un 5% aproximadament a partir del primer dia de l'any 2012. En paral·lel, el govern refà el sistema de bonificacions, que podrà arribar a la gratuïtat absoluta en casos concrets.

Els Túnels de Vallvidrera costaran 3'53 euros els dies i hores vall, i 3'76 euros en hores punta a partir de gener.

La C16 entre Sant Cugat i Terrassa també tindrà preus més elevats a partir del primer de gener. De dilluns a divendres, costarà 1'31 euros, i dissabtes i festius, 2'39.

A partir de l'1 de gener, hi haurà un nou sistema de bonificacions basat en tres criteris. Un 40% per als vehicles d'alta ocupació (tres o més persones), un 30% per a cotxes ecològics o amb baixa emissió de CO2 i un 30% més per als que facin més de 16 viatges al mes. Els descomptes són acumulables, però, en el cas de Sant Cugat, el tercer només es recull en el tram entre la ciutat i Terrassa. Per tant, als Túnels de Vallvidrera la bonificació màxima és del 70%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.