La Cecot lamenta la reducció del pressupost del Govern en foment de les empreses


Temes relacionats

Cecot dóna suport a les línies exposades per Rajoy en el debat d'investidura (19/des/11)


  • Comparteix:

David Garrofé és el secretari general de la patronal vallesana

David Garrofé és el secretari general de la patronal vallesana

La patronal vallesana Cecot adverteix del risc que suposa per al país que la Generalitat redueixi en els pressupostos de 2012 la despesa destinada a promoure les polítiques que creen teixit empresarial. L'entitat considera 'oportuna' la línia de reducció de dèficit que ha marcat el govern en els nous pressupostos, però creu imprescindible apostar per mesures que potenciïn la innovació i la competitivitat de les empreses.

La Cecot reclama augmentar la dotació pressupostària per ajudar les empreses a internacionalitzar-se i augmentar la seva capacitat de producció. Segons la patronal, aquestes mesures acabaran afavorint l'aplicació de polítiques socials.

El seu secretari general, David Garrofé, considera que l'únic que té sentit és invertir en les àrees que generen creixement econòmic perquè la millor política social és la que genera ocupació. En un comunicat, la patronal del Vallès Occidental lamenta que les polítiques destinades a la creació de teixit empresarial i internacionalització hagi baixat, i que el pes de la despesa social s'hagi mantingut en el 70%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.