Sant Cugat ja forma part de l'Associació de Locals d'Oci de la comarca


  • Comparteix:

Imatge de la signatura de l'acord

Imatge de la signatura de l'acord

Sant Cugat, juntament amb Rubí, s'ha adherit aquest dimarts a l'Associació de Locals d'Oci de la zona, que fins ara només abastava les localitats de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac. D'aquesta manera, la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals (FECASARM), a la qual pertany l'associació, amplia de manera significativa la seva presència al Vallès Occidental.

L'ampliació a Sant Cugat, i també a Rubí, respon a la necessitat dels empresaris de l'oci nocturn d'organitzar-se per defensar millor els seus interessos, sobretot en un moment de canvis normatius i de crisi econòmica.

L'Associació de Locals d'Oci Nocturn de Cerdanyola, Ripollet, Montcada i Reixac, Sant Cugat i Rubí ja ha començat a treballar per aplegar totes les empreses existents a l'oci nocturn en aquesta zona.

En conjunt, les cinc localitats sumen ja un alt nombre d'establiments dedicats al lleure nocturn, amb la voluntat d'arribar a sumar un centenar en el futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.