Cecot troba 'necessari' l'augment d'impostos anunciat per Rajoy


  • Comparteix:

Garrofé valora les mesures que ha endegat Rajoy per fer front al dèficit

Garrofé valora les mesures que ha endegat Rajoy per fer front al dèficit

La Cecot troba positiva la pujada d'impostos que ha anunciat el govern espanyol per combatre el dèficit del 8% del PIB. Segons la patronal vallesana, les mesures adoptades pel president espanyol, Mariano Rajoy, són necessàries per a la reactivació de l'economia, sempre que s'acompanyi d'accions que promoguin les empreses.

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha decidit apujar els impostos i aplicar una retallada de 8.900 milions d'euros en trobar-se un dèficit del 8% del PIB. El paquet de mesures que s'ha conegut aquest divendres preveu allargar la jornada dels funcionaris mitja hora cada dia i la congelació del seu sou. També s'aprimarà un 19% l'estructura de l'administració i un 20% els diners per a partits, sindicats i patronal.

En un comunicat, la Cecot ha celebrat l'adopció d'aquestes mesures que considera necessàries, tot i no estar d'acord amb algunes d'elles. És el cas de la reducció de 1.000 milions al ministeri espanyol d'Indústria, tal com diu el secretari general, David Garrofé, que assegura que calia una acció del govern espanyol per reduir el dèficit i abaixar la inflació.

No obstant això, Garrofé creu que, al marge d'aquest paquet de mesures, el govern de Rajoy també ha de treballar en el futur per a la reforma fiscal, la modernització de la funció pública i la creació d'un marc d'acció que promogui oportunitats i prioritzi la iniciativa privada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.