Sant Cugat tanca el 2011 amb un 9% més d'atur que fa un any


  • Comparteix:

L'atur ha crescut en el darrer any a la ciutat

L'atur ha crescut en el darrer any a la ciutat

Sant Cugat acomiada el 2011 amb 4.114 aturats, un 9% més que fa 12 mesos. Aquest 2011 ha estat també l'any en què el nombre d'aturats ha superat per primera vegada la barrera dels 4.000 santcugatencs.

Comparat amb les dades de novembre, l'atur ha registrat un descens de l'1'72%, ja que fa un mes hi havia 4.186 persones del nostre municipi buscant feina.

La crescuda anual del nombre de desocupats a Sant Cugat és similar a l'increment mitjà català. En concret, l'atur ha tancat a Catalunya el 2011 amb 614.244 persones sense feina, amb un increment del 9'17% en un any. En total, en 12 mesos, s'han registrat 51.571 aturats més a les oficines del servei d'ocupació.

Les dades del Vallès Occidental també són negatives. Ara hi ha 79.652 aturats a la comarca, un 9'6% més que fa 12 mesos, quan hi havia 72.689 persones sense feina.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Com a mínim, ara ja sabem que en això no som tant diferents de la resta. A la notícia potser s'hi podria afegir una informació de tipus general, per exemple, quantes persones aturades, en total, hi ha a la ciutat o quin és el sector més castigat (joves, dones, ...) per acabar-nos de fer una idea més completa del problema. En qualsevol cas, una mala notícia que també s'ha de cobrir.

Manel Turon González. Enviat el 4/gen/12


Totalment d'acord amb el Manel, la plana web de l'ajuntament que no se'n fa ressò hauria de facilitar aquestes dades disgregades per poder entendre que passa a la ciutat. 4114 raons més per seguir treballant per una ciutat més justa i cohesionada

Xavier Boix Roca. Enviat el 4/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.