Nou rècord d'aturats a la ciutat: 4.227 persones sense feina


Temes relacionats

Sant Cugat tanca el 2011 amb un 9% més d'atur que fa un any ( 3/gen/12)

L'atur repunta a Sant Cugat al novembre ( 2/des/11)

Frenada de l'atur a Sant Cugat, que trenca un ratxa negativa de tres mesos ( 3/nov/11)


  • Comparteix:

La taxa total d'atur a la ciutat se situa en 4.227 persones

La taxa total d'atur a la ciutat se situa en 4.227 persones

Un total de 113 santcugatencs han perdut la feina durant el primer mes de l'any i la taxa total d'atur a la ciutat se situa en 4.227 persones, un nou rècord de desocupats al municipi. En relació amb el mes anterior, quan 72 santcugatencs havien trobat feina, aquestes xifres suposen una crescuda de gent sense feina del 2'75%. Ara fa un any, a Sant Cugat hi havia 3.908 persones buscant feina, això vol dir que en un any han perdut el seu lloc de treball un 8% de treballadors.

La crescuda de l'atur a la ciutat és inferior a la mitjana catalana ja que, en aquest període a Catalunya, el nombre d'aturats ha crescut en 18.966 persones, el que suposa un increment del 3'1%, i ara el total de persones buscant feina se situa en 633.200.

En relació amb l'any passat, al territori català l'atur ha crescut un 7'4%, el que es tradueix en 43.587 persones sense feina.

A àmbit comarcal l'atur també ha crescut. En aquest àmbit, actualment hi ha 81.889 aturats, és a dir, 2.237 més que al darrer més del 2011. En valor absolut, suposa un 2'54% més de persones que han perdut el seu lloc de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.