Satisfacció per l'anunci que la La Cambra obrirà una delegació a la Casa Aymat


  • Comparteix:

La notícia va ser avançada per Ràdio Sant Cugat.

La notícia va ser avançada per Ràdio Sant Cugat.

L'Ajuntament de la ciutat i Sant Cugat Comerç valoren molt positivament l'anunci fet per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, que afirma que obrirà una delegació santcugatenca abans d'acabar l'any. Segons ha confirmat l'alcalde, que aquesta delegació sigui ja una realitat només depnent ara mateix del trasllat definitiu a les depedències de la Casa Aymat.

A finals de la setmana passada, el secretari general de l'ens cameral, Josep Prats, confirmava a aquesta emissora que la nostra ciutat tindrà una delegació de la Cambra de Comerç de Terrassa abans d'acabar l'any i que aquesta, molt possiblement s'ubicarà a la Casa Aymat.
Així mateix ho ha confirmat l'alclade de la ciutat, que ha assegurat que la inauguració d'aquesta nova seu només depèn ja que els seus responsables es traslladins a la Casa Aymat, on ja hi ha les dependències del Sevei d'Ocupació Municipal.

Lluís Recoder

Els hi hem ofert un espai a la Casa Aymat i estan en fase d'instal·lar-se. És un nou servei que permetrà a la Cambra acostar-se als seus associats de la ciutat.


Per la seva banda, la presidenta de Sant Cugat Comerç ha mostrat també la seva satisfacció pel fet de tenir aquesta delegació a la mateixa ciutat. Per a Egea, això els hi permetrà, no només acostar les gestions, sinó també disposar d'altres serveis.

Maria Eulàlia Egea

Totalment positiva, perquè acostar la Cambra a Sant Cugat, és molt positiu. I fins i tot potser els hi demanarem els seus locals per fer cursos o coses.


Precisament, un dels objectius de la Cambra és organitzar cursos i conferències en aquesta delegació de Sant Cugat, que serà la segona que obri l'ens cameral, després de la que ja funciona a Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.