Conesa reclama per a Sant Cugat l'estació vallesana del TGV


Temes relacionats

Mas adverteix que l'austeritat continuarà durant el 2012 ( 7/feb/12)


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha reclamat l'estació vallesana del Tren de Gran Velocitat (TGV), una reivindicació històrica de la comarca, en el marc del fòrum empresarial Santcugatribuna que ha protagonitzat aquest dilluns el cap de l'executiu, Artur Mas. De fet, l'alcaldessa ha demanat al govern una especial 'sensibilitat' cap a l'entorn de la B-30. De la seva banda, el president de l'associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha defensat aquest entorn i ha apostat per la innovació i la internacionalització davant la manca de finançament.

Conesa s'ha referit a la descapitalització de les famílies, però també de les empreses com un dels principals problemes del context actual. És per això que ha reclamat al govern especial atenció al teixit empresarial de l'entorn de la B-30, amb una important presència de companyies amb un alt valor afegit i internacionals.

L'alcaldessa ha reivindicat per aquest entorn l'estació vallesana del TGV.

Mercè Conesa

El teixit empresarial de la B-30 sortirà reforçat amb una estació vallesana del TGV.


De la seva banda, el president de l'associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, també ha defensat el teixit empresarial, forçat a reformular-se per fer front al context econòmic.

Frederic Boix

Estem obligats a la revisió continua. Avui el creixement es diu innovació i internacionalització i la mancança es diu finançament.



El president de la Generalitat, Artur Mas, ha visitat aquest dilluns el consistori, aprofitant la seva participació en el fòrum Santcugatribuna. Allà ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament i s'ha reunit amb l'alcaldessa, després de saludar els regidors. Aquesta és la primera visita de Mas al consistori com a president del govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.