El Banc Sabadell col·loca al mercat 1.200 milions d'euros en cèdules hipotecàries


  • Comparteix:

Seu del Banc Sabadell, a tocar de la B30

Seu del Banc Sabadell, a tocar de la B30

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha col·locat aquest dilluns 1.200 milions d'euros en una emissió de cèdules hipotecàries a un termini de tres anys. La venda destinada a inversors institucionals s'ha fet en poc més de quatre hores i s'ha ampliat dels 500 milions previstos inicialment fins als 1.200 per la gran demanda registrada.

L'increment del 140% de l'emissió de cèdules hipotecàries col·locades pel Banc Sabadell ha estat possible, segons l'entitat, per la solvència demostrada per l'empresa.

El cupó per a l'inversor ha estat finalment del 3'6% i la col·locació ha anat a càrrec de la mateixa entitat vallesana, el Deutsche Bank AG, Merril Lynch International, Nomura International Plc i Natixis.

Els principals inversors que han acudit a l'emissió han estat institucions financeres, bancs centrals, gestores de fons d'inversió, companyies d'assegurances i fons de pensions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.