L'eix de la B-30 aposta per la innovació i la recerca per a l'atracció de noves inversions


Temes relacionats

L'eix de la B-30 remet a la Comissió Europea la declaració de suport al Corredor Mediterrani (15/oct/11)

El món universitari diu la seva sobre la promoció de l'eix de la B-30 (23/mar/11)


  • Comparteix:

Moment de la trobada / Font: Ajuntament de Mollet

Moment de la trobada / Font: Ajuntament de Mollet

Els municipis de la B-30, entre els quals hi ha Sant Cugat, reforçaran la seva aposta per la innovació i la recerca per atreure noves inversions al territori. El grup de poblacions compta des d'aquest divendres amb una comissió de treball específica per aquests àmbits, amb l'objectiu de convertir l'eix de la B-30 en un pol econòmic del sud d'Europa.

Una quarantena de representants dels municipis, empreses, entitats, universitats i centres de recerca de l'eix de la B-30 s'han reunit aquest divendres a Mollet del Vallès, on s'ha constituït la comissió de treball de recerca i innovació d'aquest grup de municipis.

Els membres de l'eix de la B-30 han acordat potenciar la innovació i la recerca per atreure noves inversions en un futur. Això ha de situar aquest entorn com un dels pols econòmics del sud d'Europa. L'alcalde de Mollet i impulsor d'aquest grup, Josep Monràs, ha destacat que la recerca i la innovació són elements imprescindibles per al futur de l'eix de la B-30, ja que són generadors de noves oportunitats de negoci i, per tant, d'ocupació.

Els municipis que conformen l'àmbit de la B-30, juntament amb la nostra ciutat, són Badia, Barberà, Castellar, Castellbisbal, Cerdanyola, El Papiol, Granollers, la Roca, Martorell, Mollet, Montmeló, Montornès, Palau-solità i Plegamans, Parets, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Quirze, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa i Vilanova del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.