El Mobile World Congress omple de professionals els hotels de la ciutat


Temes relacionats

Treballadors i delegats d'HP protestaran al Mobile World Congress (22/feb/12)

Plena ocupació hotelera amb motiu del congrés de telefonia mòbil a Barcelona (14/feb/11)


  • Comparteix:

El congrés internacional mobilitza milers de persones durant quatre dies / Font: MobileWorldCongress.com

El congrés internacional mobilitza milers de persones durant quatre dies / Font: MobileWorldCongress.com

El Mobile World Congress ha deixat sense habitacions lliures els hotels de la ciutat. L'esdeveniment, que comença aquest dilluns i s'allargarà fins dijous, ha fet que molts dels assistents s'allotgin a Sant Cugat, per la seva bona connexió ferroviària amb Barcelona. Més de 60.000 professionals es reuneixen aquests dies a la capital.

Els hotels de la ciutat han penjat el cartell de complet gràcies al congrés de telefonia mòbil que se celebra aquesta setmana a Barcelona. Durant aquest cap de setmana, centenars de persones han arribat a la ciutat per assistir a aquest esdeveniment internacional. El Mobile World Congress mobilitza més de 60.000 professionals del sector provinents de 200 països diferents.

La directora de Qgat Restaurant & Hotel, Mireia Escuder, ha destacat la gran presència d'asiàtics entre els clients d'aquests dies. Són declaracions a Cugat.cat.

Mireia Escuder

Hi ha tipus de públic que no solem tenir. Molta gent asiàtica, europea, públic més internacional del que tenim habitualment a l'hotel. És un congrés que porta gent de tot el món i ho notem.


Els dies forts són dilluns i dimarts, quan l'ocupació arriba al 100% als hotels del municipi. A partir de dimecres i sobretot dijous, dia en què acaba el Mobile World Congress, els assistents comencen a marxar cap als seus llocs d'origen, tot i que alguns allarguen l'estada fins el cap de setmana.

L'hotel Adagio, situat a Can Sant Joan, fa només quatre mesos que està obert i ha celebrat aquest esdeveniment que ha omplert les seves instal·lacions. El cap de recepció, Juan Alonso, ha explicat que el congrés és una 'bombolla d'oxigen'.

Jesús Alonso

Després dels primers mesos que són força fluixos, és una bombolla d'oxigen. Després ja comença a arrencar l'activitat de cara al període estival.



Les bones comunicacions de la ciutat amb Barcelona garanteixen la facilitat de mobilitat dels assistents fins a la capital, on se celebra el congrés. Està previst que el Mobile World Congress tingui un impacte econòmic de més de 275 milions d'euros a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.