Una empresa d'EsadeCreapolis presenta el primer blíster intel·ligent al MWC


Temes relacionats

Una empresa nascuda a Sant Cugat es dóna a conèixer al Mobile World Congress (27/feb/12)


  • Comparteix:

'Higea' és el primer 'smart blister del mercat / Font: Flowlab

'Higea' és el primer 'smart blister del mercat / Font: Flowlab

L'empresa de telemedicina Flowlab, amb seu a EsadeCreapolis, ha presentat aquesta setmana 'Higea', el primer blíster intel·ligent connectat al telèfon mòbil, al Mobile World Congress (MWC) de Barcelona. La companyia, especialitzada en l'ús de les noves tecnologies aplicades al camp de la medicina, aposta per aquest dispositiu intel·ligent que permet un seguiment més acurat de la medicació entre els pacients i evita l'incompliment terapèutic.

'Higea' és un dispensador de medicaments intel·ligent amb connexió bluetooth, i connectat al telèfon mòbil, que permet controlar l'estat del blíster dels medicaments per tal d'assegurar un correcte tractament dels pacients.

Es tracta de la darrera creació de l'empresa de telemedicina, Flowlab, amb seu a Sant Cugat. S'ha presentat aquesta setmana al Mobile World Congress de Barcelona.

D'altra banda, Telefónica ha escollit 'Higea' com el prototip dispensador de medicaments per ser avaluat en el projecte 'Home Nursing', un pla d'innovació en la monitorització de pacients des de casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.