El comitè d'empresa d'HP denuncia dos acomiadaments a la divisió de Consultoria


Temes relacionats

Una trentena de treballadors d'HP s'han concentrat a les portes del Mobile World Congress (27/feb/12)


  • Comparteix:

Moment de la concentració al vestíbul del centre a Sant Cugat

Moment de la concentració al vestíbul del centre a Sant Cugat

Treballadors de Hewlett Packard (HP), amb seu a Sant Cugat, s'han concentrat aquest dijous a la companyia per protestar per l'acomiadament de dos companys de la divisió de Consultoria, segons informa el comitè d'empresa. Aquesta acció s'ha sumat a altres concentracions que s'han produït aquest primer de març a altres centres d'HP de l'Estat espanyol com a mostra de rebuig als 150 acomiadaments que l'empresa ha fet l'últim any i mig. La protesta a Sant Cugat és la segona aquesta setmana, després que dilluns els delegats sindicals d'HP es concentressin davant les portes del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona.

El president del comitè d'empresa d'HP Consultoria i Aplicacions, Jordi Saladie, ha subratllat la sorpresa que ha causat l'acomiadament d'aquest dos treballadors. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Saladie

La reacció és de sorpresa, i no entenem el motiu perquè els perfils d'aquests treballadors no feia pensar en l'acomiadament.


Saladie ha reiterat la negativa de l'empresa de negociar un pla de viabilitat i no descarta que hi hagin més accions de força, com podria ser una vaga de 24 hores o de dies.

Uns altres set treballadors han estat també acomiadats aquest dimecres als diferents centres que HP té a l'Estat espanyol. Concretament, quatre a València, dos a Saragossa i un a Madrid. Des de finals d'any HP ja ha acomiadat 51 treballadors a l'Estat espanyol, segons fonts sindicals.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.