Les empreses de la ciutat podran rebre assessorament d'alumnes de la universitat d'UCLA


  • Comparteix:

Frederic Boix, a la dreta, ha signat el conveni amb el vicedegà Gonzalo Freixes, al centre

Frederic Boix, a la dreta, ha signat el conveni amb el vicedegà Gonzalo Freixes, al centre

Sant Cugat Empresarial (SCE) obre la porta al mercat nord-americà a les companyies associades gràcies al conveni signat aquest dimecres amb la UCLA Anderson School of Management de Los Angeles. Aquesta col·laboració ofereix a les empreses la possibilitat de rebre l'assessorament d'estudiants de Màster de Direcció d'Empreses (MBA) d'aquesta escola de negocis per conèixer de quina manera poden introduir els seus productes i serveis al mercat dels Estats Units.

El conveni permetrà a les empreses associades que treballin en l'àmbit tecnològic participar al programa Global Acces Program (GAP) d'aquest centre californià que ofereix l'assessorament d'un equip d'estudiants. En concret, els alumnes faran durant sis mesos una investigació que després presentaran a les companyies perquè aquestes coneguin quines possibilitats tenen al mercat del país.

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, explica què suposa aquest acord.

Frederic Boix

Tota empresa que vulgui entrar els EUA gaudirà de l'experiència i coneixement d'aquesta escola de negocis.


Són estudiants del Màster de Direcció d'Empreses (MBA), d'entre 30 i 32 anys, que ja acumulen prop de 10 anys d'experiència professional. En un principi els responsables de les companyies viatgen als Estats Units per conèixer el projecte i posar en marxa el pla d'actuació. Seguidament, els alumnes inicien la investigació i després dos membres de l'equip es desplacen a la seu de la companyia per presentar els resultats. Tot això té un cost de 10.000 dòlars per a les empreses participants.

El vicedegà del centre californià, Gonzalo Freixes, ha explicat què fa l'equip d'investigació que ofereix l'escola.

Gonzalo Freixes

Es dediquen a estudiar el mercat nord-americà, parlen amb clients potencials, assisteixen a conferències per trobar com accedir al mercat.






El programa GAP té 15 anys d'història i fins ara hi han participat 431 empreses d'arreu del món, entre elles 25 de catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.