Els comerciants de la ciutat, moderadament satisfets de les rebaixes d'hivern


  • Comparteix:

Els comerciants satisfets amb les rebaixes

Els comerciants satisfets amb les rebaixes

Les vendes durant les rebaixes a la ciutat, que s'han acabat aquesta setmana, s'han mantingut a nivells similars a l'any anterior segons ha explicat a Cugat.cat la presidenta de l'associació Sant Cugat Comerç (STC), Maite Pérez. La fira Estocs d'hivern a fora d'aquesta entitat ha servit per donar sortida al material acumulat a les botigues de la ciutat i ha ajudat a superar les previsions pessimistes que contemplaven des de l'associació. Els comerciants del Centre Vila, que no pertanyen a Sant Cugat Comerç, han explicat que el període de rebaixes ha servit per millorar la temporada de setembre a gener.

Maite Pérez ha explicat a Cugat.cat que la mala situació econòmica i les previsions a la baixa que feien els comerciants han donat lloc a un canvi d'actitud dels comerciants a l'hora d'adquirir productes.

Maite Pérez

Els comerciants han canviat la manera de comprar. En previsió d'una campanya fluixa han comprat menys material que altres anys.


La responsable dels comerciants del Centre Vila, Esther Gorchs, ha explicat que la campanya de rebaixes ha servit per millorar la tendència del curs. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM).

Esther Gorchs

El volum de vendes de rebaixes ha estat millor que en el període de setembre a finals d'any.




Els comerciants asseguren que, tot i els descomptes que han ofert, els compradors s'ho han pensat dues vegades abans de fer les seves compres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.