La Generalitat premia Sant Cugat Comerç per promocionar el comerç de proximitat


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç és el nou nom de la Federació d'Associacions de Comerciants

Sant Cugat Comerç és el nou nom de la Federació d'Associacions de Comerciants

L'associació Sant Cugat Comerç (StC) ha estat guardonada amb el premi 'Millor Iniciativa Comercial Col·lectiva' que atorga la Generalitat en reconeixement d'aquelles iniciatives comercials innovadores, que promocionen els establiments de proximitat. El lliurament de premis tindrà lloc el segon dijous d'abril al Palau de la Generalitat, i anirà a càrrec del president, Artur Mas.

Els Premis a la Iniciativa Comercial premien i reconeixen aquelles iniciatives relacionades amb el món del comerç que destaquen per ser innovadores, millorar el valor afegit en l'acte de compra i promocionar els establiments de proximitat arreu de Catalunya.

Enguany, l'associació Sant Cugat Comerç (StC) ha estat guardonada amb aquest premi, en la categoria de Millor iniciativa Comercial Col·lectiva. La presidenta de l'associació comercial, Maite Pérez, ha expressat a Cugat.cat la satisfacció que suposa aquest reconeixement de la tasca que es duu a terme.

Maite Pérez

Estem molt contents perquè es un reconeixement a una feina ben feta.




Els premis es lliuraran el segon dijous d'abril al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. El president, Artur Mas, serà l'encarregat de donar els premis en una celebració que començarà a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.